Monday , 21 January 2019

40 FAMILJE TE NGUJUARA NGA GJAKMARRJA NE QARKUN SHKODER

Në vitin 2018 nuk ka pasur asnjë vrasje për gjakmarrje. Por, pavarësisht kësaj, kryetari i misionit të pajtimit të gjaqeve për Qarkun e Shkodrës, Nikollë Shullani, bën thirrje të mos ketë asnjë vrasje për asnjë arsye.

Ndërkohë, në Qarkun e Shkodrës janë rreth 40 familje të ngujuara nga gjakmarrja.

Ndër të tjera, Shullani bëri me dije se janë kryer edhe disa pajtime nga shoqata e tij.

Lexoni dhe kete

MESHA PER LUTJEN E PERBASHKET PER BASHKIMIN E TE KRISHTEREVE

Mbrëmja e së premtes ka shërbyer për lutjen e përbashkët për bashkimin e të krishterëve …