Thursday , 1 October 2020

41 LEJE NDERTIMI TE DHENA NE QYTET

Ne 6-mujorin e pare jane dhene 41 leje ndertimi nga Bashkia Shkoder ndersa 7 aplikime jane ne shqyrtim. Pjesa me e madhe e tyre kane qene per babesa private

Me daten 1 Shtator aplikimet nuk mund te behet me fizikisht por vetem online, ndersa procedurat vijojne te jene te njejta

Dhenia e lejeve te ndertimit behet vetem ne zonen e qytetit, pasi per njesite administrative nuk ka plan vendor.

Lexoni dhe kete

“TE RINJTE DUHET TE ORJENTOHEN DREJT KURSEVE PROFESIONALE”

Të rinjtë duhet të orjentohen drejt kurseve të formimit profesional për të patur një vend …