Sunday , 20 January 2019

447 BIZNESE TE KONTAKTUARA NGA DREJTORIA TATIMEVE SHKODER

Që prej muajit Shkurt, Drejtoria e Tatimeve Shkodër po zhvillon takime me bizneset e Shkodrës. Drejtori i këtij institucioni, Hysen Hysaj, thotë se jemi në ndihmë të bizneseve për ti dhënë aksesin dhe asistencën e duhur në mënyrë që ato të jenë në zbatim të ligjit. Deri tani janë 447 biznese të kontaktuara shton Hysaj.

Ndër të tjera, ai tregon se bizneset po tregohen bashkëpunues në këto takime.

Të tilla takime të përfaqësuesve të drejtorisë së tatimeve do të vijojnë edhe në ditët në vijim për tu ardhur në ndihmë bizneseve.

 

Lexoni dhe kete

MOTI I KEQ, DEME TE SHUMTA NE FSHATIN KOSMAÇ

Moti i keq me erëra të forta dhe reshje dëbore ka shkaktuar dëme të mëdha …