Friday , 30 October 2020

48 KONTINIERE NGA MURIQANI DERI TEK URA E BUNES

Pas kritikave te shumta dhe pas perfundimit te tenderit Njesia Administrative Ana e Malit ka bere shperndarjen e 48 kontiniereve duke nisur qe nga Dogana e Muriqanit e deri ne afersi te ures se Bunes.

Ceni tha se do te kete nderhyrje edhe ne pikat me te ndotura te kesaj njesie.

Apeli vjoin te mbetet ne drejtim te banoreve dhe bizneseve qe te mos hedhin mbeturina vend e pa vend por tu drejtohen kontiniereve.

Lexoni dhe kete

MUAJI I NDËRGJEGJËSIMIT PËR KANCERIN E GJIRIT

Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor Shkodër, në kuadër të mbylljes së muajit të ndërgjegjësimit …