49.763 VIZITORE NE VITIN 2017 NE KALANE E ROZAFES

Kalaja e Shkodres vijon te jete monumenti me i vizituar ne rajonin verior te vendit tone. Ky monument ka plotesuar te gjitha pritshmerite ne 2017-en dhe numri i vizitoreve ka arritur deri ne 49.763. Kesisoj, ka pasur nje rritje 20%  ne krahasim me nje vit me pare. Nje gje e tille behet e ditur nga pergjegjes sektori ne Drejtorine Rajonale Kombetare te Kultures Shkoder, Helidon Sokoli.

Sokoli ben me dije se kalaja eshte vendosur ne epiqendren e investimeve nga Ministria e Kultures.

Sokoli gjithashtu shtoi se do te kete nderhyrje edhe ne monumente te tjera pergjate vitit 2018.

Lexoni dhe kete

KONFERENCA E 7-te VJETORE E MYFTINISE SHKODER

Myftinia Shkodër ka organizuar këtë të mërkure konferencën e 7-të vjetore të imamëve, teologëve dhe …