5 MAJ, DITA E DËSHMORËVE TË ATDHEUT

5 maj shënon Ditën e Dëshmorëve të Atdheut në vendin tonë. Pranë varrezave të dëshmorëve u vendosën kurora me lule.

Për kryetarin e organizatës së veteranëve të luftës Anti-Nacional Çlirimtare Shkodër, Zamir LLazani, kjo është një ditë ku populli shqiptar shpreh mirënjohjen për këtë gjeneratë të mrekullueshme.

Në nderimin e dëshmorëve pranë varrezave merrnin pjesë veteranë të LANÇ dhe deputetë të majtë.

Lexoni dhe kete

LEZHE, SEKTORI I TURIZMIT NE KRIZE

Pandemia COVID-19 po jep ndikim mjaft negativ në sektorin e turizmit në rajonin e Lezhës. …