5 TETOR, DITA NDERKOMBETARE E MESUESVE

Rrezikimi i vendeve te punes i mesuesve vijon te jete nje problem serioz. Nderkohe, qe nje shqetesim tjeter eshte edhe kalimi i dokumentacioneve te mesuesve prane drejtorise se administrates publike, qe i jep mesuesit statusin e nenpunesit civil. Keto problematika shfaqen nga kreu i sindikates se arsimit Shkoder, Arian Peraj, ne Diten Nderkombetare te Mesuesve, qe shenohet me daten 5 Tetor.

Peraj e sheh si shqetesim edhe fillimin e javes se orientimit te planeve mesimore dhe edukative te detyrimeve me prinderit e nxenesve. Por, kreu i sindikates se arsimit Shkoder ka edhe nje kerkese per zgjedhjen e drejtorit te ri te DAR Shkoder.

Per Perajn, Dita Nderkombetare e Mesuesve, eshte nje dite qe e gjen mesuesin shqiptar perballe disa sfidave dhe problemeve te ndryshme.

Lexoni dhe kete

DHURIM GJAKU PER FEMIJET TALASEMIK

Në dy muajt e ardhshëm, fëmijët talasemik në vendin tonë nuk kanë gjak të mjaftueshëm …