500 NXENES REGJISTROHEN NE KOPSHTE DHE 150 NE ÇERDHE

Kete vit ka patur nje interes me te larte per regjistrimin e femijeve ne çerdhe dhe kopshte shteterore. Kjo konfirmohet nga drejtoria e kopshteve Laureta Lici e cila thote se ne kopshtet e qytetit ka rreth 500 femije te regjistruar ndersa ne cerdhe rreth 150 femije

E pyetur mbi sherbimet qe ofrohet Lici thote se godinat dhe hapsirat jane me standarte te kenaqshme, ndersa ka dorezuar prane Bashkise dhe kerkesat qe ka per kete vit

Tarifa e kopshteve shteterore eshte 3 mije lek te reja ne muaj, ndersa per familjet e varfera Lici ben me dije se i ka ndihmuar edhe me shoqata. Ndryshe nga shkollat te cilat kane godina tejet te amortizuara, kopshtet dhe cerdhet ofrojne ambjente me te mira.

Lexoni dhe kete

“PANAIRI I ARTIZANATIT 2020” NË SHKODËR

E kthyer nĂ« traditĂ« tashmĂ«, nĂ« ShkodĂ«r kĂ«tĂ« tĂ« mĂ«rkurĂ« Ă«shtĂ« organizuar “Panairi i Artizanatit …