54-VJETORI I ANSAMBLIT “ÇIFTELIA”

Në 54-vjetorin e krijimit të ansamblit “ÇIFTELIA”, kreu i Bashkisë Lezhë Pjerin Ndreu zhvilloi një takim me artistë e krijues të këtij ansambli në shenjë falenderimi dhe mirenjohje për kontributin e dhënë promovimin e vlerave të folkut burimor të Lezhës.

Krybashkiaku Ndreu u shpreh se dikasteri që ai drejton do të ketë në qender të vemendjes mbështetjen dhe zhvillimin e projekteve të reja të jetes kulturore e artistike në Lezhës.

Në fund të këtij takimi, Bashkia Lezhë nderoi me çertifikata mirënjohje pjesetaret e ansamblit “Çiftelia” dhe këngëtare të tjere popullor me emer që kontribuan me koncerte gjatë periudhes së karantinës.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …