6 RASTE ME FRAKTURA NGA RRESHQITJA NE DEBORE

Në vetem dy ditë që Lezhën e pushtoj bardhesia e dëbores, 6 raste janë referuar në Spitalin rajonal të Lezhës.Qytetaret janë paraqitur me fraktura të ndryshme si pasoje e rreshqitjes në dëbore dhe akull.Mjeku i urgjences Xhulio Malaj, thotë se rastet kanë ardhur kryesisht me trauma në gjymtyre, ndërsa ju kë bërë thirrje qytetareve që gjatë këtyre ditëve me dëbore dhe akull të lëvizin me kujdes.

Gjatë dites së martë trashesia e dëbores në qytetin e Lezhës dhe zonat përret arriti deri në 10 cm, duke veshtiresuar lëvizjen e qytetareve dhe automjeteve.Ndërkohe bashkia nuk mori asnjë masë për pastrimin e qytetit nga dëbora dhe hedhjen e kripes për të eleminuar ngricat.

Lexoni dhe kete

URIMET DHE VIZITAT PER FESTEN E FITER BAJRAMIT

Mbarësi dhe më shumë paqe e dashuri në familje. Ky ka qenë urimi kryesor i …