6 SHTETAS SHQIPTAR MBESIN NË RRUGË PASI HYNË NË SHQIPËRI

6 shtetas të cilët kanë kaluar në territorin shqiptarë përmes Pikës së Kalimit Kufitar të Hanit të Hotit do duhej të sistemoheshin në një nga hotelet në afërsi të kufirit sipas udhëzimit të qeverisë.
Në njërën anë Prefektura Shkodër pretendon se këta shtetas janë sistemuar nga Bashkia Malësi e Madhe në një nga hotelet në zonën e Bajzes, në anën tjetër ata shprehen se ne jemi në rrugë të madhe pasi pronari i hotelit kërkon para.
Qeveria shqiptare ka marrë vendim që shtetasit të cilët duan të rikthehen në Shqipëri duhet të vetëkarantinohen për 14 ditë me paratë e tyre, nëse duan të futen në Shqipëri por që një gjë e tillë ka ngjallur shumë polemika, pasi janë shtetas të këtij vendi dhe jo shtetas të huaj.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT TE KUNES NE SHENGJIN

Çdo vere në 3 vitet e fundit Plazhi i Kunës në Shëngjin ka qenë thuajse …