Tuesday , 16 January 2018

60 FAMILJE NE KIRAS LEVIZIN MES GROPAVE ME UJE

Rreth 60 familje ne zone e “Poçerise” te lagjes Kiras ne qytetin e Shkodres vuajne prej vitesh amortizimin e rruges. Ne rrugen ne te cilen kalojne cdo dite dhe situata veshtiresohet me shume per femijet e lagjes. Reshjet e shiut kane mbushur gropat e kesaj rruge dhe kalimi eshte teper i veshtire. Vete banoret e zones e shfaqin nje shqetesim te tille per Tv Rozafa.

Banoret kerkojne nderhyrje nga pushteti lokal per amortizimin e kesaj rruge, pasi nuk ka ndonje kosto te larte per te bere asfaltimin e saj, qe eshte teper i domosdoshem per banoret e lagjes.

Lexoni dhe kete

SHTYHET ME 2 DITE APLIKIMI PER SKEMEN E RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Aplikimi për ndihmën ekonomike sipas skemës së re ka bërë që Ministria e Mirëqenies sociale …