Sunday , 13 October 2019
Breaking News

60 NXENES TE HELMUAR NE SHKOLLEN E POSTRRIBES

60 nxënës janë paraqitur që nga e enjtja në Spitalin e Shkodrës, ndërsa gjatë fundjavës një pjesë një pjesë e tyre janë rikthyer sërish për të marrë trajtim mjekësor. Sipas informacioneve nga Spitali Rajonal i Shkodrës janë shtruar pranë këtij spitali 14 nxënës nga shkolla e mesme e bashkuar e Postribës.

Nxënësit e kësaj shkolle vijojnë normalisht mësimin ndërsa pritet dalja e analizave si nga Shëndeti Publik ashtu edhe nga Inspektorjati i Higjenës për të mësuar se cfar ka shkaktuar helmimin e këtyre nxënësve.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E LUMIT BUNA REAGON ZV/KRYEMINISTRI MALAZEZ

Pulat e ngordhura që notojnë që disa ditë në lumin Buna kanë sjell edhe reagimin …