Saturday , 8 August 2020

60-VJEÇARJA NË SHKODËR, APEL PËR NDIHMË

Kjo është Lumnije Alushi. Një 60-vjeçare që jeton e vetme në lagjen Zooteknikë të qytetit të Shkodrës. Ajo banon në një godinë që vetëm shtëpi nuk mund të quhet pasi është në gjëndje skandaloze.

Alushi ndodhet në këtë gjëndje prej shumë vitesh, që kur bashkëshorti i ndërroi jetë…

Prandaj, përmes Tv Rozafa, ajo ka një apel për bashkinë apo institucione të ndryshme që ta ndihmojnë.

Tv Rozafa fton institucione të ndryshme që të vijnë në ndihmë kësaj banore të qytetit të Shkodrës, pasi në të tilla kushte nuk mund të jetohet.

Lexoni dhe kete

1 JAVË PAS VOTIMEVE, BEKTESHI “KUJTOHET” PËR ZGJEDHJET NË USH

Rreth 1 javë pas përfundimit të zgjedhjeve dhe shpalljes së rezultatit përfundimtar të votimeve, ish-rektori …