Breaking News

60-VJETORI I DSHP SHKODËR

Drejtoria e Shëndetit Publik Shkodër që tashmë ka marrë emrin Njësia e Kujdesit Shëndetësor ka festuar 60-vjetorin e hapjes. Në aktivitetin e zhvilluar në këtë institucion merrnin pjesë mjekë dhe ish-mjekë të njohur të Shkodrës. Astrit Beci, drejtor i operatorit të kujdesit shëndetësor Rajoni Shkodër falenderon këto ish-mjekë për kontributin e dhënë ndër vite.

Ndërsa disa prej ish-mjekëve folën për eksperiencat e tyre.

Gjatë aktivitetit u shpërndanë çertifikata mirënjohje për ish-mjekët.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …