Thursday , 15 April 2021

Rruga “Imzot Zef Simoni” në lagjen nr. 5 të qytetit të Shkodrës ka përfunduar rikonstruksionin e saj.

Një rrugë në “zemër të qytetit”, nga më të vjetrat e Shkodrës, që e ka patur domosdoshmëri ndërhyrjen.

Kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, tha se do vijojmë investimet në qytet dhe njësitë administrative.

Ky është një investim nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, me një vlerë 3.1 mln lekë.

Lexoni dhe kete

NGA MESUES NE BUJK, HISTORIA E 70-VJEÇARIT NE LEZHE

45-vite ka qenë në shërbim të formimit të brezave si arsimtar, ndërsa sot është kthyer …