Saturday , 24 March 2018

7-MARSI NE LEZHE

7-Marsi festa e mësuesit ka mbledhur në Lezhë, mësues, ish mësues dhe nxënes të cilet kanë festuar sëbashku këtë ditë të shënuar.Kënget, vallet dhe interepretimet e mësuesve dhe nxënësve janë bërë pjesë e kësaj veprimtarie, e cila tërhoqi vemendjen e të pranishmeve të cilet kishin mbushur sallen e pallatit të kultures.

Drejtori i Arsmit në Lezhë Bardhok Pulaj ka uruar të gjithë mësuesit për festen e 7-masrit, duke deklaruar se sot është një ditë nderimi për të gjithë ata që kontribuan për zhvillimin e arsimit në vendin tonë.

Në këtë 7-Mars Drejtoria Arsimore e Lezhës vlersoj me çertifikata mirnjohje për kontributin e dhënë në fushen e dijes disa mësues që kanë dalë në pension.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …