Saturday , 24 March 2018

7 MARSI, TITUJ NDERI PER 3 FIGURA TE NJOHURA TE SHKODERS

Në ditën historike të arsimit shqiptar, 7 marsit që simbolizon edhe punën e palodhur të mësuesve shqiptarë për edukimin e brezave të rinj, Këshilli i Qarkut Shkodër organizoi një takim për të vlerësuar disa figura të njohura në qytetin e Shkodrës. Në këtë takim u akorduan tre tituj nderi të figurave të veçanta në Shkodër që kanë dhënë vepra të spikatura dhe vazhdojnë të kontribuojnë në këtë qytet. Kështu, u nderuan poeti që nuk jeton më Migjeni, poeti Alfred Çapaliku dhe kompozitori Zef Çoba.

Ky takim tregoi se djepi i kulturës, qyteti i Shkodrës vijon përkundjen me tinguj plot vlerë.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …