Tuesday , 22 October 2019

70 FIDANE PISHE MBJELLIN GJIMNAZISTET E MEDRESESE!

Kane sensibilizuar qytetaret duke kontriubuar dhe mbjelle 70 fidante ne kuader te pyllezimit. Kane qene pikerisht klasat e 11 dhe 12 te medereses se djemve ne bashpunim me drejtorine pyjore dhe shoqaten instambul kane mbjelle keto fidane ne zonen e Shirokes.

Ne fjalen tij kordinatori I projektit Ylber Dyli tha se kjo nisme le te sherbeje sin je ogur I mire edhe per shkollat e tjera.

Rreth 350 mije leke te vjetra te kontribuara nga vete nxenesit kane mundesuar mbjelljen e 70 fidaneve pishe. Ne fakt kjo eshte edhe nje kembane e mire jo vetem per shkollat e tjera por edhe per ministrine e mjedisit dhe drejtorine e pyjeve qe te bejne me shume drejt pyllezimit.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …