Sunday , 29 November 2020

70-VJETORI I VDEKJES TË SË LUMES, MARIE TUCI

Një program është organizuar në kujtim të 70-vjetorit të vdekjes të së lumes Marie Tuci. Një martire e cila u përndoq nga regjimi komunist i asaj kohe në vendin tonë.

Duhet të jemi të fortë për të përballuar problemet që vijnë prej shkaqeve të ndryshme thekson At Aurel Gjerkaj, drejtues i provincës françeskane Shkodër.

Gjatë këtij aktiviteti u promovua edhe libri “Shërbimi Amënor i Mëshirës” i autorit At Pier Giorgio Taneburgo.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …