73-VJETORI I KRYENGRITJES ANTI-KOMUNISTE TE MALESISE SE MADHE

Kete te Enjte eshte perkujtuar 73-vjetori i kryengritjes anti-komuniste te Malesise se Madhe. I ftuar ishte edhe ish-presidenti i Shqiperise, Bujar Nishani. Ky i fundit bashke edhe me te ftuarit e tjere vleresuan kontibutin e dhene nga malesoret qe dhane jeten e tyre per lirine e vendit tone.

Gjithashtu, gjate aktivitetit u akordua titull nderi per ish-presidentin e Shqiperise, Bujar Nishanin. Aktiviteti u organizua nga Unioni Mbarekombetar i ish-te persekutuarve politik te Shqiperise, dega Malesi e Madhe.

Lexoni dhe kete

ARSIMI PROFESIONAL, SHKATERRIMI I TIJ NE VENDIN TONE

Pjesa më e madhe e vendeve që ishin të përfshira në bllokun e sistemit komunist …