Thursday , 26 April 2018

80 VJETORI I HUMORISTIT, PAULIN PREKA

Kete te Premte ne Teatrin “Migjeni” u rikthye ne skene Artisti i madh Paulin Preka. Ne kuader te 80 Vjetorit ka realizuar nje shfaqje mbreslenese, e cila eshte edhe shfaqja permbyllese e jetes se tij artistike. Emocionet i shprehi edhe per kamerat.

Shfaqja ishte menduar ne cdo detaj ashtu sic i ka hije nje artisti te tille ku i ka munguar skenave tona per 18 vite, e ku familjaret e tij nepermjet kesaj shfaqje ne nje fare menyre i kerkojne falje publikut per kete mungese …

Koleget e tij kane vlersuar maksimalisht artin e Paulin Prekes, duke e quajtur kollosin e estrades shkodrane.

Paulin Preka, artist qe i ka dhene pafundesisht artit shkodran ,ku karrieren e tij e ka nisur qe ne moshen 8 vjecare .

Lexoni dhe kete

18 PRILLI, DITA NDERKOMBETARE E MONUMENTEVE DHE SITEVE ARKEOLOGJIKE

Ne kete dite u organizua faza e pare e nje ekspozite figurative ne qytetin e …