Monday , 18 November 2019

87-VJETORI I LINDJES SË FERDINAND BUSHATIT

Në një mbrëmje të veçantë miq dhe të afërm të Ferdinand Bushatit përkujtuan 87-vjetorin e lindjes së tij. Ato vlerësuan kontributin dhe figuren e Bushatit, drejtuesit të dikurshëm të klubit të rinisë “Heronjtë e Vigut”. Njeriu që me punën e tij evidentoi dhe ngjiti në skenë emra të spikatur të muzikës e humorit, por edhe në fusha të tjera të jetës.

Natyrisht ai ndihet i vlerësuar për këtë mbrëmje që i kushtuan.

Lexoni dhe kete

“KULTURA E KOMANIT DHE KOMANASIT”

Shoqata atdhetare Malësia në bashkëpunim me shoqatën atdhetare Ana e Malit dhe muzeun etnografik Leka …