Wednesday , 19 December 2018

900 KONTRATA TE REJA NGA FAMILJET NE MUAJIN JANAR

Interesi i qytetareve per te lidhur kontratat e reja me ndermarrjen e Ujesjelles – Kanalizime Shkoder ka qene i larte ne ditet e fundit. Drejtori i Ndermarrjes Ujesjelles – Kanalizime Shkoder, Mark Molla, ne nje prononcim per Tv Rozafa ben me dije se per muajin janar te ketij viti jane lidhur rreth 900 kontrata te reja nga familjet.

Por, jo vetem kaq, pasi jane bere edhe 600 akt-marreveshje te reja dhe kjo eshte  nje shifer e kenaqshme per ujesjellesin. Molla thekson se aksioni do te nis me 1 mars edhe tek familjet dhe nuk ka kthim mbrapa, teksa do te shtrihet ne çdo shtepi te Bashkise Shkoder.

Prandaj, Molla i ben thirrje çdo familje qe te lidhin kontratat e reja, pasi nuk do te kete tolerime aty ku do te konstatohen shkelje.

Lexoni dhe kete

TV ROZAFA, LIVE NGA TIRANA NE PROTESTEN E STUDENTEVE

Ashtu siç ishte parashikuar, këtë të hënë është organizuar protesta kombëtare e studentëve në Tiranë. …