GJOBA SELEKTIVE NE SHKODER, AUTOMJETET LUKSOZE PERJASHTOHEN

Ne fakt kjo nuk eshte hera e pare, per forcat e Rendit dhe atyre te Qarkullimit ky eshte nje avaz I perditshem. Teksa mundohen te  plotesojne statistikat e tyre at ate cilet marrin gjoba jane pikerisht automjetet e thjeshta. E po ashtu edhe automjetet e mediave te cilset ne rastin me te keq nuk kane se ku te parkojne pasi parkimet jane nje katrahure ku duhet te zere vend ai I cili eshte me I shpejti. Kjo situate ndonese e pasqyruar ne media disa here e po keshtu edhe ne takime me drejtorine e policise se qarkut Shkoder asnjehere nuk ka marre zgjidhje. Nese ne hyrje te qytetit ne mes te fluksit dhe trafikut ka vetem 2 police rrugor duket normale qe ne zonen e dollarit te kete dhjetera  efektive te rendit dhe pervec kesaj serish nuk ka rregull ne kete pjese.Ky ritual nuk shihet vetem ne zonen  e dollarit e cila çdo dite eshte nje mision I pamundur per qarkullim normal, por edhe ne akse te tjera te qytetit.  Ne kohen kur Ministria e brendshme krenohet me policine e shtetit dhe aq me shume me komisariatin dixhital, Shkodra ben perjashtim. Fakti me I fundit eshte kjo e diele ku makinat ne zonen e dollarit jane te parkuara te gjitha ne te njejtin vend. 4 automjete te thjeshta dhe 1 automjet I medias jane te gjobitura ndersa 2 makina luksoze jo..Pyetja e vetme eshte per drejtorine e policise dhe komisariatin I cili I nderron titullaret çdo 6 muaj.. Kur do te kete rregull ne qytetin tone dhe me e rendesishme kur do te kete parkim normal dhe gjobitje jo selektive ne rruget e qytetit te Shkodres?

Lexoni dhe kete

RRUGA E THETHIT, SHUMĂ‹ PREMTIME POR ASNJĂ‹ NDĂ‹RHYRJE

Rruga e Thethit vijon tĂ« jetĂ« problem pĂ«r banorĂ«t e zonĂ«s. NjĂ« problem me tĂ« …