93-VJETORI I LINDJES SË ARTISTIT TË POPULLIT, TANO BANUSHI

Miq dhe të afërm përkujtuan pasditën e së martes 93-vjetorin e lindjes së artistit të popullit, Tano Banushi, një nga themeluesit e Estradës Profesioniste. Ato japin vlerësime maksimale për figurën e Tano Banushit.

Ndërkohë, djali i tij Moisi Banushi foli për arkivën e dhuruar për teatrin “Migjeni”.

Për këtë përvjetor të Tano Banushit, vlerësimet e aktorëve të teatrit “Migjeni” erdhën më të zgjeruara në emisionin “Mirëmëngjes” në Tv Rozafa.

Lexoni dhe kete

SHOQERIMI I GAZETARIT ELVIS HILA, REAGON KESHILLI I EUROPES

Këshilli i Europës ka reaguar në lidhje me shoqërimin nga policia të gazetarit të Tv …