Saturday , 17 March 2018

95-VJETORI I GJIMNAZIT “28 NENTORI” NE QYTETIN E SHKODRES

Kete te Premte eshte festuar 95-vjetori i gjimnazit “28 Nentori” ne qytetin e Shkodres. Aktiviteti u zhvillua ne ambjentet e rektoratit te universitetit te Shkodres. Pervec nxenesve dhe mesuesve te kesaj shkolle, ne kete pervjetor te shkolles moren pjese edhe zv/kryeministrja Senida Mesi, kryebashkiakja Voltana Ademi, prefekti i Qarkut Shkoder, Çesk Millja dhe drejtues te institucioneve te tjera. Per drejtoren e shkolles, Albana Bushati, ky eshte nje pervjetor me rendesi te pandare nga historia e popullit tone.

Ndersa, zv/kryeministrja Mesi si nje ish-nxenese e ketij gjimnazi tha se ka pasur gjithmone mesuesit e mire, kurse per kryebashkiaken Ademi ky gjimnaz ka nxjerr figura te shquara ne cdo fushe te zhvillimeve te Shkodres.

Gjate aktivitetit u shperndane edhe certifikata mirenjohje per mesuesit e ketij gjimnazi nder vite.

Lexoni dhe kete

“REAGO PER NJE JETE TE SIGURTE”

Në kuadër të projektit “Reago për një jetë të sigurtë”, organizata Intelektualët e Rinj Shpresë, …