Wednesday , 4 August 2021

A DO TA SIGUROJË SHQIPËRIA VAKSINËN ANTI-COVID?

Teksa vendi ynë po përballet me shifra të larta të rasteve me koronavirus, të gjithë janë në pritje të daljes së vaksinës.

Po çfarë po ndodh me vaksinën anti-covid dhe a do ta sigurojë Shqipëria?

Pyetjen e kësaj përgjigje e ka dhënë profesor Eduart Kakarriqi, mjek pranë Institutit të Shëndetit Publik. Kakarriqi deklaroi se vitin që vjen mendohet që të dalë vaksina, të cilën e ka porositur dhe Shqipëria.

Në fokus në radhë të parë janë mosha e tretë, grupet në risk dhe mosha pediatrike.

Mjeku Kakarriqi bën apel për sa më shumë kujdes nga qytetarët.

Lexoni dhe kete

ISHP APEL NDAJ QYTETARËVE PËR VAKSINIMIN

Ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik këshillojnë qytetarët që kanë mbi 6 muaj që e …