Breaking News

ABUZIMET NË SHKOLLA, REAGON SHAHINI

Për dhunën apo abuzimin në shkolla me nxënësit reagoi nga salla e kuvendit ministrja e arsimit, Besa Shahini. Në fjalën e saj, Shahini tha se duhet të punojmë për të forcuar të gjithë zinxhirin, ndërkohë u shpreh e trishtuar për të gjitha rastet që nuk janë parandaluar. Sipas Shahinit, gjysma e rasteve janë denoncuar nga stafi arsimor.

Ndër të tjera, Shahini ka deklaruar se do të nis një hetim ndaj OJF-ve që paguhen me taksat e shtetit duke thënë se kanë qenë në dijeni të rasteve, por nuk kanë raportuar në organet kompetente.

Lexoni dhe kete

MEMA: SEZON VEROR I VAKËT NË VELIPOJË

Sezoni veror ka nisur i vakët në plazhin e Velipojës. Shprehet kështu drejtori i turizmit …