Tuesday , 16 August 2022

ADEMI: 100% E AKSIONEVE TË VLLAZNISË NË SHITJE

Vllaznia e futbollit është e gatshme për të kaluar në duar të privatit.

Ligji për sportin i ka hapur rrugë shitjes së aksioneve. Pohimi vjen nga Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi, e cila shprehet se procedura e shitjes së aksioneve të Vllaznisë do kaloi përmes një ankandi publik.

60 mln lekë të reja është vlera fillestare në bazë të konsultave të kryera dhe bilanceve të nxjerra nga vlerësuesit…

Që nga viti 2011-të Klubi i Futbollit Vllaznia ka kaluar nën administrimin e Bashkisë Shkodër si pronare e plotë e 100% të aksioneve. Ky vendim i hap rrugë privatizimit të plotë të Vllaznisë së futbollit.

Bashkia e Shkodrës ka njoftuar për këshillim publik rreth pëlqimit të shitjes së aksioneve të klubit.

Lexoni dhe kete

VLLAZNIA, STËRVITJE DISA DITORE NË POGRADEC

Vllaznia do të jetë pushim deri të martën. Trajneri Josa ka vendosur t’i lërë edhe …