ADEMI: AFATET PER NDIHMEN EKONOMIKE JANE SHKELUR

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi në një prononcim për media denoncoi vonesat e paraqitura nga Shërbimi Social Shtetor në lidhje me aplikimet për ndihmen ekonomike. Ajo u shpreh se afati pesë ditor është shumë i shkurtër dhe se në të kundërt ato do i drejtohen organeve të drejtësisë për shkeljet proceduriale.

Kryetarja e Bashkisë Shkodër Ademi u shpreh jemi të gatshëm të ofrojmë mbështetjen tonë me punonjësit shoqërorë që 2099 familje të shkodër të përfitojnë ndihmen ekonomike.

Ademi doli në konferencë për media pas publikimit të afateve nga ana e shërbimit social shtetor në lidhje me aplikimin për ndihmen ekonomike.

Lexoni dhe kete

PENALIZOHEN MOTORRAT E UJIT NE VELIPOJE

Kanë paguar gjitha detyrimet, ndërsa sezoni turistik ka mbi një muaj që ka nisur pronarët …