Wednesday , 27 January 2021

ADEMI: DHUNA NDAJ FËMIJËVE, NJË PROBLEM SERIOZ NË SHQIPËRI

Dhuna ndaj fëmijëve është një fenomen i përhapur, por edhe një problem serioz në Shqipëri, duke u kthyer në një rrezik që pengon zhvillimin. Shprehet kështu kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi.

Ajo u ndal për të folur edhe për abuzimet seksuale ndaj fëmijëve.

Në fund, Ademi kishte një thirrje për denoncime të rasteve të dhunës…

Deklaratat, kryetarja e Bashkisë Shkodër i bëri gjatë një aktiviteti të organizuar në sheshin para Bashkisë Shkodër në Ditën Ndërkombëtare të Drejtave të Fëmijëve.

Lexoni dhe kete

RËNDOHET SITUATA E PËRMBYTJEVE NË BASHKINË SHKODËR

Përkeqësohet situata e përmbytjeve në territorin e Bashkisë Shkodër. Hidrometri në Dajç shënon kuotën 6.59 …