Saturday , 4 August 2018

ADEMI DHURON GJAK, I PERGJIGJET THIRRJES SE METES

Të dhurosh gjakt të shpëtosh jetë, në këtë kuadër presidenti i Republikës Ilir Meta i cili ka inicuar edhe aleancen për dhurimin e gjakut, ishte i pranishëm në Shkodër për të ndjekur nga afër këtë nismë të dhurimit të gjakut. Më herë ka dhuruar gjatë edhe Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi e cila e informoi Presidentin Meta për ecurinë e dhurimit të gjakut në Shkodër.

Nga ana tjetër Presidenti i Republikës Ilir Meta falënderoj Bashkinë e Shkodrës që është përgjigjur pozitivisht thirrjes për dhurimin e gjakut.

Meta i shoqeruar nga Ademi zhvilloi edhe një takim pa praninë e mediave në zyrën e Kryetarës së Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

TRAFIKU I RENDUAR NE RRUGET E QYTETIT TE SHKODRES

Rikthimi i emigrantëve në vendin tonë rikthen edhe trafikun e rënduar në rrugët kryesore të …