Thursday , 21 February 2019

ADEMI: DITMIR BUSHATIT E KA DEREN E BASHKISE HAPUR

Dera e Bashkisë Shkodër ka qenë gjithmonë e hapur për të bashkëpunuar dhe se Ministri I Jashtëm Ditmir Bushati, njëherësh dhe deputet I zonës është I mirëpritur të jap kontributin e tij, por këto 5 vite ne nuk kemi parë ndonjë angazhim në këtë drejtim. Ka qenë kjo përgjigja e Kryetarës së Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi pas deklaratës së Ministrit të jashtëm Bushati I cili fton Bashkinë Shkodër të bëhet pjesë e nismave….

Në lidhje me planin rregullues dhe pengesat në zbatimin e tij Ademi shprehet se sipas informacioneve të saj janë çështje teknike dhe se nuk më duket e arsyeshme që për cështje të tilla të zvarritet aq shumë gjatë nisa e zbatimit të këtij plani….

Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi u shpreh e gatëshme të bashkëpunoi në të mirë të Shkodrës, në investime në infrastrukturë ku pjesa më e madhe e investimeve si ai I Thethit, apo edhe I Lumit Buna janë donacione dhe projekte të inicuara nga institucioni që ajo drejton.

Lexoni dhe kete

FLET PROTESTUESI 80-VJEÇAR NGA LEZHA

Ky 80-vjeçar nga Fishta e Lezhës u bë përsonazh kryesor i protestës së 16 shkurit …