ADEMI INSPEKTON PUNIMET NE MERKATEN E RUSIT

Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi ka inspektuar këtë të enjte punimet që po kryhen në zonën e merkatës së Rusit. Ademi është njohur me ecurinë e deritanishme të punimeve, të cilat sipas inxhinierit zbatues të projektit po ecin me ritme më të shpejta se parashikimi në kontratë. Rëndësi e veçantë po i kushtohet jo vetëm ritmit, por edhe cilesisë së punimeve dhe përmirësimit në vijimësi të projektit.

Kështu, pas 27 viteve Shkodra do të ketë një treg në parametra bashkëkohorë të tregtimit dhe të sigurisë ushqimore.

Lexoni dhe kete

MBLEDHJA E KOMITETIT RAJONAL TE TURIZMIT

Siguria është elementi kryesor që qeveria e kërkon nga të gjithë përfaqëesuesit e institucioneve për …