ADEMI: KORRUPSIONI PROBLEM, DENONCONI ATE!

Kryetarja e bashkise Shkoder ka denoncuar publikisht rastet e korrupsionit me te cilat mund te ndeshen qytetaret edhe prane zyrave te bashkise se Shkodres, por edhe ne zyrat e njesive administrative.  Kryebashkiakja Ademi paralajmëroi shkarkime per zyrtaret te cilet  abuzojne me detyrën.

Ademi edhe nje here riperseriti borxhet e trashëguara për të cilat po vijon ndjekja ligjore.

Deklaratat e kryebashkiakes kane qene te forta ne drejtim te luftes kunder korrupsionit ne te gjitha zyrat e njesive vendore, dhe u jane adresuar rasteve te punonjesve te cilet duke shfrytezuar detyren kane kwrkuar ryshfete nw kembim tw kryerjes se detyres.

Lexoni dhe kete

RRITJE PENSIONI PER PENSIONISTET NE VENDIN TONE

NĂ« mbledhjen e rradhĂ«s tĂ« zhvilluar nĂ« DurrĂ«s, KĂ«shilli i Ministrave ka vendosur tĂ« shtojĂ« …