ADEMI: KRIM ELEKTORAL ME 30 QERSHOR

Kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi ka depozituar në prokurori padin ndaj shkeljeve të kryera ne 30 qershor që ajo i quan krim elektoral. Ajo shprehet se është kryer një krim elektoral dhe në dosjen e padisë janë të gjitha faktet që denoncojnë një gjë të tillë.

Nga ana tjetër Ademi shprehet në lidhje me lirimin e zyrës pas 12 gushtit Valdrin Pjetrit. Ajo shprehet se do presim zhvillimet politike të reja.

Voltana Ademi ka depozituar në prokuorinë e rrethit gjyqësor Shkodër padinë sipas saj të konstatimeve të kryera në shkelje të zgjedhjeve.

Lexoni dhe kete

“RAMA, KËRCËNIM E RREZIK PËR JETËN DHE SIGURINË E ÇDO FAMILJE SHQIPTARE”

Për dorëheqjen e Valdrin Pjetrit ka reaguar edhe kryedemokrati Lulzim Basha. Me anë të një …