ADEMI: LEGALIZIMET NUK JANE FALAS, TAKSE 0.5% E VLERES

Legalizimet nuk jane falas dhe Bashkive I eshte caktuar nga qeveria qe te vjele kete takes e cila eshte 0.5% e vleres. Kjo u be e ditur nga Kryebashkiakia Voltana Ademi e cila tha se po punon edhe per planin vendor.Ademi edhe nje here rikujtoj se qeveria ka ulur me 1.3 miliarde leke buxhetin, vendosja e takses ndikimi ne infrastrukture 4-8 % favorizon vetem Bashkine e Tiranes dhe Durresit por jo Shkodren.Voltana Ademi ne cilesine edhe te kryetares se shoqates se Bashkive te vendit tone I ka derguar nje shkerese Qeverise shqiptare mbi 1.3 miliard leke qe qeveria ka reduktuar ne buxhetin ndaj bashkive dhe kjo do te penalizoje edhe kryerjen e shume investimeve.

Lexoni dhe kete

DESHTON MBLEDHJA E ASAMBLESE SE PERGJITHSHME TE VLLAZNISE

Ka dështuar mbledhja e Asamblesë së Përgjithshme të Vllaznisë, e planifikuar për tu zhvilluar këtë …