Friday , 3 December 2021

ADEMI MITING NE GURIN E ZI DHE RAJONIN 4

Kandidatja Voltana Ademi pas takimeve dere me dere tashme ka nisur startimin e mitingjeve ne komunat e territorit te Shkodres. Pritja ka qene madheshtore ne Komunen Gur I zi Ndersa me heret kane qene kryetari ipartise demokratike gur I zi, kandidatet per keshilltare ne kete nje si si dhe deputetja Irma Kopliku dhe kryetari I pd Shkoder Ramiz obaj te cilet kane kerkuar qe me 21 qershor te Votohet per Voltana ADEMIN dhe partine demokratike.

Voltana Ademi perpara banoreve ter gurit te zi ka dhene fjalen se do te punoje fort me njerez te afte per te krijuar me shume ekonomi per kete zone.Me pas mitingu eshte zhvendosur ne rajonin numer 4 ne qytet ku kryetari I ketij Rajoni Arben Lusha dhe deputeti Helidon Bushati kane kerkuar qe te votohet per partine demokratike.

Edhe kandidatja Ademi ka kerkuar nga banoret e rajonit 4 qe vota ne menyre massive te jete per numrin 3 dhe 15.Mbeshtetja per Voltana Ademin dhe partine demokratike tashme shihet ne cdo lagje dhe komune te terriotrit te Shkodres

Lexoni dhe kete

PS SHKODËR MBLEDHJE PËR TË AFRUAR SA MË SHUMË GRA NË PARTI

Partia Socialiste dega Shkodër ka organizuar një mbledhje, ku në fokus ishte përcjellja e mesazhit …