Tuesday , 16 August 2022

ADEMI: NË 25 PRILL NJË SKEMË KRIMINALE NË TJETËRSIMIN E VULLNETIT TË SHQIPTARËVE

Në 25 prill u realizua një skemë kriminale në tjetërsimin e vullnetit të shqiptarëve.

Prandaj, është detyrë e jonë ti kundërpërgjigjemi çdo regjimi që përpiqet të instalohet në vend.

Kështu u shpreh kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, teksa mori pjesë në aktivitetin “Ditët e Qendresës”.

Ndërkohë, për Nebil Çikën, kryetar i shoqatës antikomuniste të ish-të përndjekurve politik, Shqipëria sot është në një diktakturë dhe ky popull në pranga.

Kësisoj, vijojnë akuzat për proçesin e zgjedhjeve të 25 prillit në vendin tonë.

Lexoni dhe kete

PD: BORDET E TRANSPARENCËS BASHKËPUNËTORË NË VJEDHJE

Partia Demokratike vijon akuzat ndaj Bordit të Transparencës përsa i përket lëvizjes në çmime të …