ADEMI: DO RIKANDOJ PER NJE MANDAT TE DYTE

Unë do rikandidoj për një mandate të dytë në krye të Bashkisë së Shkodrës, ka qenë kjo deklarata e Kryetarës së Bashkisë Shkodër Voltana Ademi gjatë emisionit “Authocthonous” përballë gazetarit Simon Shkreli. Ajo u shpreh se ky është një process I cili kërkon vijueshmërinë.

Ndërsa në lidhje me postin e kryetarës së PD Shkodër ajo shprehet se kjo nuk është ambicja ime, pasi edhe statute I partisë e pengon një gjë të tillë.

Ademi gjatë emisionit u shpreh edhe në lidhje me By PAssin për të cilin saktësoi se do ketë një rishim të projektit në bazë edhe të kërkesës që I është dërguar qeverisë dhe autoritetit kombëtar rrugor. Kryebashkiakja Ademi gjatë emisioni u ndal edhe te menaxhimi gjatë dy vieteve të BAshkisë së re të Shkodres.

Lexoni dhe kete

RRUGA E THETHIT, SHUMË PREMTIME POR ASNJË NDËRHYRJE

Rruga e Thethit vijon të jetë problem për banorët e zonës. Një problem me të …