ADEMI: RRJETI ELEKTRIK, PERGJEGJESI E OSHEE-së

Kryebashkiakja Voltana Ademi ka reaguar pas pretendimeve te operatorit te shperndarjes se energjise elektrike se firma zbatuese e projektit tek blloku i pallateve tek “Fusha e druve” ka shkaktuar deme ne rrjet.

Per kete Ademi thote se linja nentokesore eshte ne pergjegjesi te OSHEE, e per kete kjo e fundit duhet ti kishte riparuar.

Ademi thote se per kete ceshtje ka zhvilluar nje mbledhje te posaçme me drejtoret ne Bashkine Shkoder, dhe projekti do te jete i plote ku do te kryhet pjesa infrastrukturore e vendosjes se kabllove, ndersa me pas vendosja e tyre eshte nje detyre qe i ngarkohet Operatorit te shperndarjes se energjise elektrike.. Pavarsisht kesaj Ademi ishte e drejteperdrejte ne pergjegjesite qe duhet te kete OSHEE.

Lexoni dhe kete

1 VIT NGA VDEKJA E KLEOTOS ÇELIKUT, FAMILJARET KERKOJNE DREJTESI

14 Korriku shënon 1-vjetorin e ndarjes nga jeta të ish-punonjësit të ndërmarrjes Ujësjellës-Kanalizime Shkodër, Kleotos …