Sunday , 19 September 2021

ADEMI: SITUATA NE TE CILEN NDODHEN GREVISTET, Ç’ NJEREZORE

Situaten ne te cilen ndodhen grevistet ne lulishten para Bashkise Shkoder,kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi, e ka cilesuar c’njerezore. E shoqeruar nga n/kryetari i Bashkise Shkoder, Arben Gjuraj, kryebashkiakja Ademi u shpreh se cdo kush duhet respektuar per cdo proteste qe organizon per te drejten e tij.

Ne te njejten linje ishte edhe n/kryetari i Bashkise Shkoder, Arben Gjuraj, qe tha se bashkia nuk mund te ushtroje presion ndaj policise, por do ti kerkoje institucioneve tjera qe te respektojne te drejten themelore qytetare per te protestuar.

Kryebashkiakja Ademi sebashku me n/kryetarin Gjuraj ishin te pranishem ne lulishten ku grevistet ndodhen prej disa oresh ne greve urie.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NE RADHE PER TE PAGUAR ENERGJINE ELEKTRIKE

Pagesa e faturavĂ« tĂ« energjisĂ« elektrike Ă«shtĂ« kthyer nĂ« sfidĂ« pĂ«r qytetaret nĂ« LezhĂ«. Prej …