Thursday , 3 December 2020

ADEMI: SULMET E RAMES POLITIKE, JEMI NE PRAG FUSHATE

Bashkia Shkoder I ka quajtur sulme politike ato te Kryeministrit Edi Rama . Kryebashkiakia Voltana Ademi tha se fushata po fillon, ndersa Bashkia Shkoder eshte ne qender te vemendjes

Ademi I kujtoj Kryeministrit seprojekti i lagjes “Xhabije” eshte nje projekt I financuar nga vete ai

Kryebashkiakia u ka dhene nje pergjigje banoreve te lagjes Xhabije teksa tha se ne projekt do te kete 2-fishim te hapsires se gjelber, prishje te ndertimeve pa leje dhe infrastrukture nentoksore

Ajo cfare Ademi e quajti te papranueshme e eshte akuza e korrupsionit, e per kete Kryebashkiakia eshte e gatshme te ballafaqohet ne cdo aspekt

Ademi shprehu bindjen se realizimi I projektit do te beje qe reagimet kundershtuese te ezaurohen.

 

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …