ADMINISTRATORI I TREGUT NE STOM-GOLEM, ANKESA NDAJ BASHKISE SHKODER

Bashkisë Shkodër nuk i intereson tregu i bagëtive në Stom-Golem. Por, këti institucioni i intereson të shitet në trotuare. Kështu shprehet administratori i tregut të bagëtive në Stom-Golem, Gjovalin Stolaj. Ai thotë se ka kërkuar policë bashkiak por deri tani nuk ka marrë një përgjigjë. Stolaj vlerëson vetëm bashkëpunimin me drejtorinë e bujqësisë të Qarkut Shkodër.

Në tregun e bagëtive të Stom-Golemit vijojnë të tregtojnë çdo të dielë banorë nga fshatra të ndryshëm të Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

LUFTA NDAJ DROGES, 35 PERSONA TRAJTOHEN NE RAJONIN E VERIUT

35 persona trajtohen me metadon në luftën kundër drogës në rajonin e veriut. Një shifër …