Wednesday , 13 June 2018

“AHENGU SHKODRAN DHE TRANSFORMIME TE TIJ NE PERIUDHEN SOCIALISTE”

Në kuadër të programit të bisedave për artin, këtë të mërkurë u zhvillua takimi i rradhës në Galerinë e Arteve Shkodër. I ftuar ishte pedagogu në universitetin e Shkodrës, Edmir Ballgjati. Tema e këtij takimit ishte “Ahengu Shkodran dhe transformime të tij në periudhën socialiste”. Për Ballgjatin kjo është një temë komplekse pasi pasqyron një sëri ndryshimesh jo të vogla.

Sipas tij, ahengu shkodran mbetet si një trashëgimi kulturore.

Ky ishte takimi i tretë i një cikli bisedash mbi artin, organizuar gjatë këtyre ditëve në Galerinë e Arteve Shkodër.

Lexoni dhe kete

PERMBYLLET MUAJI KUSHTUAR “ZOJES SE KESHILLIT TE MIRE”

Pasditën e së premtës, besimtarët e krishterë të qytetit të Shkodrës kanë përmbyllur muajin kushtuar …