Wednesday , 25 November 2020

“AHENGU SHKODRAN” NË KOHË PANDEMIE

Qendra Kulturore “Pjetër Gaci” ka organizuar pasditën e së enjtes edicionin e radhës të “Ahengu Shkodran”.

“Ahengu Shkodran” është një traditë shkodrane që nga shekujt po përtërihet, pasurohet e merr vlera të reja. Këngëtarë të njohur por edhe të rinj, instrumentistë me përvojë por edhe talente të reja, u bënë pjesë e këtij edicioni.

Ndërsa, këngëtarët shprehen emocionet e tyre…

“Ahengu Shkodran” vazhdon rrugëtimin e tij si një iniciativë e konsoliduar dhe e mbështetur nga Bashkia e Shkodrës, në bashkëpunim me Qendrën Kulturore “Pjetër Gaci”, Teatrin “Migjeni” dhe Muzeun Historik të Shkodrës.

Edhe ky edicion u filmua i plotë nga TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

“NË SYTË E MI”

“Në sytë e mi” titullohej drama e shfaqur në sheshin para Bashkisë Shkodër, nga trupa …