Saturday , 7 December 2019

AHMET PRENÇI PROMOVON POEZITE E TIJ

Dikur një drejtues i lartë policie sot ai vjen edhe si poet dhe si shkrimtar, Ahmet Prençi u prezantua në Shkodër në kuadër të festivalit të letërsisë organizuar nga Biblioteka ” Marin Barleti”. Në promovimin e librave të tij “Udhë në pasqyrë” dhe ” Vice Versa” ishin të pranishëm personalietet të fushës së letërsisë dhe politikës.

Vetë autori i librave shprehe se kur nisi puna intensive e marrjes së tij me letërsi.

Dy librat e tij njëri me poezi dhe tjetri me analiza, ese dhe intervista erdhen për lexuesin shkodranë në kuadër të festivalit të librit një organizim i përvitshëm i Bibliotkes së Shkodrës.

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet …