Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

AIDSSH, TAKIME NË SHKODËR PËR PERIUDHËN E KOMUNIZMIT

Autoriteti për Informim mbi Dokumentet e Ish-Sigurimit të Shtetit, ka zhvilluar këtë të marte një sërë takimesh në Shkodër. Takimet vinin në kuadër të bashkëpunimi me komunitetet lokale për dosjet e ndryshme të përiudhës komuniste.

Nuk munguan as historitë interesante gjatë periudhës komuniste…

Takimet u përmbyllën me një vizitë në Bashkinë Shkodër me kryebashkiaken Voltana Ademi.

Lexoni dhe kete

PROTESTË E BANORËVE TË FSHATIT HOT I RI

Banoret e fshatit Hot i Ri te Shkodres kane bllokuar per rreth 20 minuta aksin …