AKADEMIA E LIDERSHIPIT RINOR

Zv/ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Ardiana Jaku, ka qenë e ftuara e radhës në takimet që po organizohen nga Akademia E Lidershipit Rinor në qytetin e Shkodrës. Takimi i organizuar në Qendren Rinore Arka kishte në fokus diskutimin me të rinjtë për risitë në shërbimet sociale, me fokus individët në nevojë. Jaku foli për nismat e ndërmarra nga qeveria dhe tha se nga të rinjtë vijnë ndryshimet prandaj duhet komunikuar me to.

Në këtë takim merrnin pjesë të rinj të qytetit të Shkodrës, që u bënë pjesë e diskutimieve për shërbimet sociale në Shkodër.

Lexoni dhe kete

SHOQERIMI I GAZETARIT ELVIS HILA, REAGON KESHILLI I EUROPES

Këshilli i Europës ka reaguar në lidhje me shoqërimin nga policia të gazetarit të Tv …